2015 SANAYİ GECESİNDE 2.ÖDÜLÜMÜZÜ ALDIK
Formal Alüminyum

Kayseri Sanayi Odası tarafından gerçekleştirilen 2015 Sanayi Gecesi ödülleri 25 Aralık Cuma günü düzenlenen yemek ile sahiplerini buldu.

Formal Alüminyum Adına Genel Müdürümüz Ahmet EZİNÇ beyin de ödül aldığı gecede, konuşmaların ardından 2014 yılında başarı gösteren üyelere plaket verildi.

İSO İlk 500, İkinci 500, kurumlar vergisi, ihracat ve özel ödüller kategorisinde sıralamaya giren üyelere de  plaket takdim edildi.

Formal alüminyumun da sponsorluğunda gerçekleştirlen geceye, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Kayseri Valisi Orhan Düzgün, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ve çok sayıda davetli katıldı.

Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, ekonomik göstergelerin 2016 yılında daha iyi olacağını ifade ederek, "Firmalar 2016 yılını kriz yılı değil fırsatlar yılı olarak değerlendirdiğinde çok güzel yerlere geleceğiz" dedi. Rusya ilişkileri hakkında bilgiler verdi.

Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, dünyadaki tüm zorluklara rağmen halen üretim yapan ve istihdama katkı sağlayan tüm sanayicilerin ödülü hak ettiklerini belirterek tüm KAYSO üyelerini kutladı. Ayrıca Başkan Boydak, sanayi gecesine katkılarından dolayı tüm sponsorlara ve KAYSO’nun kuruluşunda tüm emeği geçenlere teşekkür etti.

HABERLER
E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
  Bülten ve diğer iletişimleri almayı kabul ediyorum.
Sosyal Medyada bizi takip edin...
Web Tasarım_Medyatör
1999 - 2024 © Copyright FORMAL ALÜMİNYUM