2014 SANAYİ GECESİ ÖDÜLLERİ VERİLDİ
Formal Alüminyum

2014 Sanayi Gecesi ödülleri 12 Aralık Cuma günü düzenlenen yemek ile sahiplerini buldu.

Formal Alüminyum Adına Genel Müdürümüz Ahmet EZİNÇ beyin de ödül aldığı gecede, konuşmaların ardından 2013 yılında başarı gösteren 73 üyeye plaket verildi.

 İSO ilk 500 sıralamasına giren firmalar ile ikinci 500 sıralamasındaki firmalara ödül verildi. Özel ödüllerin yanı sıra kurumlar vergisi ile en fazla ihracat yapan ilk 3 firmaya ödülleri Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız tarafından verildi.

Bu yıl 10.’su düzenlenen gece Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın yanı sıra Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak,  Üniversitelerin Rektörleri, Vali Yardımcıları,  İlçe Kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları, Kamu Kurumlarının İl Müdürleri, Oda ve kuruluşların temsilcileri ile Sanayi kuruluşlarının Yönetim Kurulu Başkanları ve temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, gecede yaptığı konuşmada, ödül alan sanayicileri tebrik ederek, “Kayseri Sanayi Odamızın 48’inci kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. Nice üretimler ve ülkemizin kalkınmasına katkılarda bulunmasını diliyorum” dedi.

HABERLER
E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
  Bülten ve diğer iletişimleri almayı kabul ediyorum.
Sosyal Medyada bizi takip edin...
Web Tasarım_Medyatör
1999 - 2024 © Copyright FORMAL ALÜMİNYUM